Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

VT wonen & Luxaflex

 

Luxaflex® Raamdecoratie en VTwonen hebben de krachten gebundeld en een nieuwe collectie Woonstijlen van Luxaflex® en VTwonen ontwikkeld. De collectie is opgebouwd rond naturel tinten en heeft een eigen gezicht, waardoor de schoonheid van de producten extra wordt benadrukt. Naast de “volwassenen” collectie is er nu ook een collectie voor de kinderkamer. Een eigentijdse collectie, met verrassende dessins en structuren in een vrolijk kleurpalet voor Stoere Jongens, Frivole Meisjes en Brave Baby’s. De Luxaflex® - vtwonen kindercollectie bestaat uit Rolgordijnen, Vouwgordijnen en Horizontale Jaloezieën.

 


 
 

 Silhouette shades

De Silhouette® Shades combineren de beste eigenschappen van vitrage, gordijnen en jaloezieën in één uniek design. Geopend laten de Silhouette® Shades, mooi zacht gefilterd licht toe en heeft u een onbelemmerd uitzicht. Gesloten geeft het een warme gloed en een groot gevoel van privacy, terwijl er toch veel licht doorheen komt.

 


 
 

 Duette shades

Duette® Fixé Shade kenmerkt zich door een bijzondere gesloten celstructuur, bestaande uit een geplooide voorzijde en een vlakkere achterzijde. De optrekkoorden zijn onzichtbaar weggewerkt, waardoor geen lichtgaatjes te zien zijn.
Wie privacy en lichtinval optimaal wenst te regelen, kan kiezen voor de top down/ bottom up optie. De raambekleding kan, los van elkaar, boven en onder geopend én gesloten worden. Om de perfecte dag- en nachtsituatie te creëren kiest u voor de Luxaflex® combi-shades. Transparantie gedurende dag en privacy ’s nachts.

 


 
 

 Plissé shades

Met de in smalle plooien gevouwen Plissé Shades kiest u voor een tijdloos mooi product, waarmee u eigen authentieke stijl en sfeer in thuis creëert.

 


 
 

Roman shades

Voor wie iets bijzonders wil is er het vouwgordijn, uitgevoerd in prachtige transparante naturellen stoffen en bijzondere ingetogen strepen. Bij de kindercollectie variëren de kleuren van roomwit en lei tot turkoois en roze. Voor een extra mooie afwerking en bescherming van de stof worden de vouwgordijnen uit de kindercollectie standaard uitgevoerd met een volant.

 


 
 

Horizontale jaloezieën

Deze bieden de mogelijkheid om de lichtinval in het interieur optimaal te regelen zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke schoonheid van zonlicht. Wat direct opvalt aan de 50 mm Horizontale Jaloezie is de mooi ronde vormgeving van zowel de lamellen als de eindkappen. Met een keuze uit verschillende decoratieve en uni ladderbanden kan met bijzonder veel gemak een "individuele" jaloezie samengesteld worden.

 


 
 

Houten Jaloezieën

 Voor de Houten Jaloezie wordt alleen de beste kwaliteit ramin hout gebruikt. Kies één van de 5 kleuren stoffen ladderband in combinatie met het tijdloos vormgegeven bedieningsmechanisme Evolution rail.

 


 
 

Rolgordijnen

Deze worden, vanzelfsprekend, op maat gemaakt en zijn toepasbaar als zonwering. Daarnaast vormen de rolgordijnen een zeer decoratieve raambekleding. In de collectie vindt u enerzijds basic witte, naturelle en uni stoffen, anderzijds zijn er bijzondere en exclusieve dessins als sterren, bloemen, stippen en kant in deze collectie opgenomen. Het merendeel van de doeken is een verduisterende stofkwaliteit en daarom zeer geschikt voor (kinder)slaapkamers.

 


 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl