Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

Plissé collectie:

plissé shades: verrassend voor onconventionele raamvormen

De nieuwe collectie Plissé Shades van Luxaflex® vormt een waaier van effen stoffen, kleuren en exclusieve dessins in 4 transparanties. De effen stoffen kregen rijke structuren mee, een grove look en luxueuze draden. De nieuwe dessins variëren in stijl van modern chic over klassiek tot basic, retro en ethisch. Kortom, een ongekende keuze.

 
 

nieuw: plissé shades: verrassend voor onconventionele raamvormen

  • Effen stoffen in rijke structuren

De nieuwe collectie Plissé Shades van Luxaflex® vormt een waaier van effen stoffen, kleuren en exclusieve dessins in 4 transparanties. De effen stoffen kregen rijke structuren mee, een grove look en luxueuse draden.

De bestaande Luxaflex® Plissé Shades kregen nog meer spannende kleuren, aangepast aan de laatste interieurtrends. De nieuwe dessins variëren in stijl van modern chic over klassiek tot basic, retro en ethisch.

Elke transparantiegraad telt verschillende dessins en sommige patronen zijn zowel in doorzichtige als doorschijnende stof verkrijgbaar. Kortom, een ongekende keuze.

  • Ontvouw de mogelijkheden

 
 

Luxaflex® Plissé Shades bestaan in vier verschillende lichtdoorlatende stoffen, voor precieze lichtinstelling en privacy en bieden een uiterst vormvast plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen. Met een gecombineerde uitvoering kun je zelfs een doorschijnende en verduisterende stof samenbrengen.

Dankzij deze unieke twee-in-één-variant, de zogenaamde combi, kun je overdag genieten van het uitzicht door een zeer transparante, lichtfilterende stof en ’s nachts overschakelen naar een minder doorzichtige of zelfs verduisterende stof die absolute privacy garandeert.

Hoe dan ook, twee verschillende transparanties in één raam geven eindeloze combinatiemogelijkheden.

  • Decoratieve variatie voor elk raam

Speciale behandeling van de stoffen biedt extra bescherming tegen de inwerking van zonlicht (Topar® plus), vuil, vocht en insecten (DustBlock™) en zorgt zelfs voor een antibacteriële werking (SanaPlus™). Plissé Shades is dan ook een perfecte oplossing voor elk raam (van serre over loft tot dakraam) en elke raamvorm (van ronde en trapeziumvormige ramen over driehoekige en zeshoekige vensters tot allerlei onconventionele hoeken).

In bediening is de keuze compleet, van manueel tot compleet geautomatiseerd systeem. De veelzijdige optie Top-Down en Bottom-Up biedt de mogelijkheid om Plissé Shades op allerlei manieren te positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven, of een combinatie van beide.

Gewoon het beste van twee alternatieven: natuurlijk licht en privacy tegelijkertijd. En handig om de mate van inkijk perfect in te stellen, bijvoorbeeld voor badkamers, ramen aan de straatkant en kantoren.

meer weten over de nieuwe plissé shades collectie? druk hier

 

 

 

plissé shades

Plissé Shades van Luxaflex® bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder prachtige weefsels, elegante patronen en rijke aansprekende texturen. Warmtewerende Topar® coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plissé Shades zijn veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

 

 


 
 

Vrijhangend

Luxaflex® Plissé Shades zijn verkrijgbaar in vier verschillende lichtdoorlatende stoffen voor precieze lichtinstelling en privacy. Tevens bieden ze een uiterst vormvast plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen. Brede keuze uit transparante, semi-transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen en vele kleuren.

 


 
 

dag en nacht

Luxaflex® Plissé Shades zijn leverbaar in een unieke twee-in-één-variant, met een combinatie van twee contrasterende stoffen, in één gordijn voor één raam. Overdag genieten van het uitzicht door een zeer transparante, lichtfilterende stof; ’s nachts overschakelen naar een lichtdoorlatende of zelfs verduisterende Duette® stof die tevens privacy garandeert. Twee verschillende transparanties in één raam bieden eindeloze combinatiemogelijkheden.

 


 
 

top-down en bottom-up

De veelzijdige Top Down / Bottom Up Plissé Shades van Luxaflex® bieden de mogelijkheid om gordijnen op allerlei manieren te positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven, of een combinatie van beiden. Gewoon het beste van twee alternatieven: natuurlijk licht en privacy tegelijkertijd. Plissé Top Down / Bottom Up is een uitstekende keuze om de mate van inkijk perfect in te stellen voor badkamers, ramen aan de straatkant en kantoren.

 


 
 

draai- en kiepramen

Met de optie ‘zijgeleiding’ worden Plissé Shades op het raamkozijn geplaatst en op de juiste plaats gehouden, waardoor er geen licht wordt doorgelaten aan de randen. In combinatie met de beperkte omvang van het Plissé Shades systeem vormt deze optie de perfecte oplossing voor draai- en kiepramen als ook voor schuivende of draaiende deuren.

 


 
 

serre

De scherp geplooide Plissé Shades van Luxaflex® zijn geschikt voor bijna elke raamvorm. Tevens zijn ze uitstekend geschikt voor hellende ramen, zoals van een serre. Luxaflex® Plissé Shades met Topar® Plus coating zijn in staat de warmte in de serre beter te beheersen in de zomer. ’s Avonds daarentegen zorgen Plissé Shades ervoor dat het kunstlicht niet gereflecteerd wordt door het glas, wat de serre ook bij duisternis veel aangenamer maakt.

 


 
 

andere vormen

Plissé Shades van Luxaflex® zijn geschikt voor bijna elke raamvorm. Klik voor details op het venster unieke oplossingen op deze pagina.

 


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl