Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

Dakraamproducten

 Luxaflex® heeft een universeel systeem ontwikkeld dat geschikt is voor dakramen van elk type of merk. Begin met onze collectie van vier productopties, in verschillende kleuren en materialen en opties voor kamerverduistering. Kies vervolgens uit drie neutrale kleuren voor het frame om de look goed af te stemmen. De installatie is eenvoudig en zelfs moeilijk bereikbare hoge dakramen kunnen probleemloos worden geopend en gesloten dankzij een verlengde bedieningsstang.

 


 
 

 Rolgordijnen

Luxaflex® Rolgordijnen combineren uitstekende eigenschappen voor lichtinstelling en kamerverduistering en bieden een functionele en complete oplossing voor dakramen. Kies uit verschillende transparanties en een reeks stoffen die voor volledige verduistering kunnen zorgen.
Combineer rolgordijnen met Plissé Shades of Duette® Shades voor een unieke en originele manier om het daglicht binnen te laten.

 


 
 

 Duette shades

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur die deze gordijnen zacht, duurzaam en enorm energievriendelijk maakt. De ingebouwde isolerende eigenschappen van de gordijnen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft - een schitterend bijkomend voordeel voor dakramen.
Combineer Duette® Shades met Plissé Shades of Rolgordijnen voor een unieke en originele manier om het daglicht gecontroleerd binnen te laten. Duette® Shades zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het is een uitstekende oplossing voor de dakramen in uw huis.

 

 


 
 

 Plissé shades

Bijzonder decoratief. Dit bescheiden strakke gordijn met S-vouw opent een wereld van mogelijkheden voor elk interieur. Kies uit verschillende gradaties van transparantie om de sfeer in de kamer te bepalen. Kies voor Topar® warmtewerende coating voor nog meer zonwering. Combineer Plissé Shades met Duette® Shades of Rolgordijnen voor een unieke, originele benadering het invallende licht te controleren. Plissé Shades zijn gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het is een uitstekende oplossing voor dakramen.

 


 
 

 Horizontale jaloezieën

Een klassieke look met een opmerkelijke hoeveelheid kleur- en afwerkingsmogelijkheden. Perfect voor een eenvormige, passende look. Horizontale Jaloezieën zijn beschikbaar in 25 en 35 mm brede aluminium lamellen, waarmee de richting en intensiteit van het buitenlicht precies is in te stellen. Voor ultieme comfort is er een ‘alleen kantelen’-afstandsbediening: een accessoire om jaloezieën van overal in de kamer in te stellen, vooral handig voor moeilijk bereikbare dakramen.

 


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl