Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

Houten jaloezieën

Deze raambekleding is beschikbaar in een unieke serie houtsoorten, met een natuurlijke uitstraling in een reeks tinten, die zorgen voor een rijke en weelderige look. Door de keuze in nerf, vlam van het hout en decoratief stoffen ladderband, in combinatie met ons Evolution en Fusion design, zijn Houten Jaloezieën helemaal aan eigen smaak en inrichting aan te passen.

 


 
 

 Native woods

Puur, natuurlijk en exclusief. De collectie Luxaflex® Native Woods kent een rijke schakering in puur natuurlijke houtsoorten, zorgvuldig geselecteerd op hun specifieke uiterlijke kenmerken. Een uitgekiende collectie eigentijds stoffen ladderband accentueert de uitzonderlijke mogelijkheden van deze premium houtselectie van Luxaflex®.

 


 
 

 Essentials

Luxaflex® Essentials Houten Jaloezieën zijn mooi en betaalbaar. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. In 35 of 50 mm lamelbreedte, een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en ladderband, waardoor er tal van combinatiemogelijkheden zijn voor een aantrekkelijke, persoonlijke touch. Alle jaloezieën hebben een speciale UV-coating om te vermijden dat uw product zou kromtrekken of verbleken.

 


 
 

FSC wood

Luxaflex® lanceerde als eerste een milieuvriendelijke collectie jaloezieën, onder het FSC-label (Forest Stewardship Council). Het label garandeert dat het hout van deze schitterende producten afkomstig is van ecologisch duurzaam en sociaal verantwoord beheerde bossen. Kies uit drie verschillende kleuren.

 


 
 

 Basics

Onze Basics Houten Jaloezieën in natuurlijke houtsoorten zijn met hoogwaardige polymeren behandeld, waardoor ze bestendig zijn tegen grote temperatuurschommelingen en geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens en bijkeukens.

 

 


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl