Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën zijn door Luxaflex® in de jaren 50 van de vorige eeuw wereldwijd geïntroduceerd. De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht. En met de steeds groter wordende reeks kleuren, afwerkingen en lamelbreedtes kunt u voor elke kamer uw eigen stijl kiezen.

 


 
 

16 mm

De 16 mm Horizontale Jaloezieën hebben een bijna onopvallende allure. Ze combineren optimale doorkijk met een perfecte lichtregeling. Deze jaloezieën zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks exclusieve kleuren en afwerkingen en zorgen voor een aantrekkelijke, eigentijdse look.

 


 
 

25 mm

De populairste Horizontale Jaloezie is het 25 mm model. Het is de perfecte combinatie tussen een mooie stijl en uitstekende duurzaamheid. Onze 25 mm Horizontale Jaloezieën zijn beschikbaar in een uitgebreide reeks kleuren, afwerkingen en texturen en geraffineerde perforaties. Ze zijn leverbaar met verschillende bedieningsmechanieken, zoals een kantelsysteem met afstandsbediening.

 


 
 

35 mm

Deze 35 mm Horizontale Jaloezieën zijn functioneel en tijdloos. Ideaal voor middelgrote tot grote ramen. Moeiteloze instelling en richting van het licht in uw kamer door een simpele draai aan de bedieningsstang. Een echte klassieker die voor een geraffineerde, eenvormige look zorgt in elke kamer.

 


 
 

50 mm

Een echte design klassieker. Luxaflex® 50 mm Horizontale Jaloezieën hebben een vernieuwde look: gracieus afgeronde lamelhoeken met opties als aangepaste perforaties aan de uiteinden van de lamellen of bij de trekkoorden. Op en top retro. Prachtige kleuren en een afwerking met een eigentijdse reeks klassieke stoffen ladderbanden zorgen voor een jaloezie die past bij een persoonlijke stijl en elke kamer allure geeft.

 


 
 

70 mm

We hebben ons aanbod uitgebreid met Jaloezieën voor ramen van diverse afmetingen.
Met name voor grotere ramen in uw woning of kantoor leveren we nu ook Horizontale Jaloezieën met lamellen van 70 mm breed.

Dit product wordt geleverd met een standaard koordbediening of als gemotoriseerde versie voor nog meer comfort en een eenvoudige bediening.

Deze Jaloezieën zijn leverbaar in 30 van onze meest inspirerende kleuren en passen bij verschillende stijlen en trends.

 


 
 

megaview™

De nieuwe 25 mm brede MegaView™ Horizontale Jaloezieën bieden u het extra zicht en de extra privacy waarnaar u wellicht op zoek was.

De Jaloezieën zijn leverbaar in alle kleuren en ze sluiten op dezelfde manier als normale 25 mm Jaloezieën. Wanneer u ze echter opent, heeft u een “MegaView™” naar buiten, doordat het zicht naar buiten verdubbeld is. Deze optie is exclusief ontworpen door Luxaflex®.

 


 
 

ondulette® jaloezieën

Ondulette® Jaloezieën van Luxaflex® voegen een opvallend design toe aan ramen en kamers. Onregelmatig gevormde lamelranden zorgen voor een unieke aanblik in gesloten positie en voor een prachtig lichtspel in open stand. Ondulette® Jaloezieën zijn beschikbaar in een reeks prachtige kleuren en afwerkingen. De vormen variëren van zachte golven tot strakke geometrische patronen.

 


 
 

variozone™

Luxaflex® Variozone™ Horizontale Jaloezieën hebben een uniek, gepatenteerde mechaniek, waarmee elk segment van de jaloezie open of dicht kan. Op die manier kiest u zelf de ideale combinatie van licht en privacy. Variozone™ Jaloezieën vormen de ultieme oplossing voor flexibele lichtinstelling en zijn ideaal voor badkamers, ramen aan de straatkant of kantoren die een goed evenwicht zoeken tussen inkijk en lichtinval.

 


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl