Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

 rolgordijnen

Luxaflex® heeft het klassieke, uiterst functionele rolgordijn nieuw leven ingeblazen. Resultaat? Rolgordijnen van topkwaliteit - geschikt voor elke kamer of situatie. Er is voor elke stijl en smaak altijd een passend Luxaflex® Rolgordijn te vinden. Wij bieden de ruimste keuze in hoogwaardige stoffen, in vele kleuren en texturen en bieden daarbij extra opties om uw rolgordijn geheel naar uw eigen wens samen te stellen.

 


 
 

Collection

Onze nieuwe rolgordijnen collectie wordt gekenmerkt door een uniek assortiment hoogwaardige stoffen, in diverse kleuren en texturen, met een veelheid aan exclusieve Luxaflex® ontwerpen. Kies uit verschillende finishing options om het rolgordijn aan te passen aan uw persoonlijke stijl. Er zijn stoffen in verschillende transparanties leverbaar, van sfeervol transparant tot en met functionele black-outstoffen voor verduistering.

 


 
 

 Nano collection

Het Nano Rolgordijn is een prachtig voorbeeld van een nieuwe rolgordijn ontwikkeling. Bijzonder zijn de compacte vorm en het strakke moderne design, plus de eenvoudige manier van montage, zonder boren of schroeven, direct op het glas. Het is speciaal ontwikkeld om problemen met draai-/kiepramen en glazen deuren op te lossen. Maar dat wil niet zeggen dat het esthetische Nano Rolgordijn niet op andere plaatsen uitstekend toepasbaar is!

 


 
 

 Expressions

Een unieke collectie kleuren, structuren en spectaculaire ontwerpen, met onder meer een reeks populaire kinderpatronen van de hand van tekeningen van Marit Törnquist. De gehele Expressions collectie is beschikbaar in drie verschillende transparanties: transparant, semi-verduisterend en black-out (verduisterend).

 


 
 

 Duo blinds

Duo Blinds: twee Luxaflex® producten in één cassette. Het product dichtst bij het raam is altijd een Rolgordijn. Aan de kamerkant is er keuze uit Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades 25 of 32 mm Fixé of natuurlijk nóg een Rolgordijn om te spelen met transparantie.

 


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl