Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 

Gordijnjaloezieën 

Luxaflex® heeft De Gordijnjaloezie helemaal opnieuw ontworpen en zet hiermee een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekledingen. De 250 mm Panels, maar ook de ‘Pure & Natural’-collectie, zijn nieuw en exclusief van Luxaflex®. De reeks stoffen geeft een verfrissende nieuwe look, geënt op eigentijds design.
Luxaflex® Gordijnjaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder stof, aluminium en een speciaal ontwikkelde pvc-collectie. Allemaal bieden ze de bekende voordelen van Gordijnjaloezieën: uitstekende lichtinstelling, zonwering en privacy.

 


 
 

Panels

Een nieuwe exclusieve Luxaflex® look: extra brede 250 mm lamellen. Ze zijn geïnspireerd op het tijdloze favoriete railsysteem voor panelen van architecten en ontwerpers, maar met de unieke functionaliteit van Gordijnjaloezieën. Ondanks hun afmetingen vormen de panels geen buitengewoon dik pakket wanneer ze worden geopend, zodat het zicht zo ruim mogelijk blijft.

 


 
 

Stoffen lamellen

In onze collectie stoffen Gordijnjaloezieën is de keuze het grootst, met ook een ruim aanbod aan exclusieve, speciaal voor Luxaflex® ontworpen designs. Onze nieuwe Pure & Naturals collectie omvat een buitengewone reeks natuurlijke stoffen in een divers eigentijds kleurenpalet. Het is mogelijk de stoffen op verschillende manieren te behandelen: Topar® (voor warmtereflectie), DustBlock™ (tegen vuil en vocht) en SanaPlus™ (antibacterieel).

 


 
 

Aluminium lamellen

Luxaflex® Gordijnjaloezieën met aluminium lamellen zijn beschikbaar in een mooie reeks kleuren, texturen en afwerking. Deze Gordijnjaloezieën zijn uiterst geschikt voor vochtige omgevingen, zoals badkamers, keukens en bijkeukens. De 70 mm brede lamellen geven een heldere eigentijdse look. Aluminium Gordijnjaloezieën zijn uitermate geschikt voor verduistering in woningen of kantoren. Bovendien zijn ze duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

 


 
 

Kunststof/PVC lamellen

Onze Gordijnjaloezieën met pvc-lamellen zijn niet alleen leverbaar in prachtige eigentijdse kleuren en design, een unieke reeks perforatiepatronen maakt een kamer nog mooier en geraffineerder. Deze jaloezieën zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze uiterst geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving zoals badkamers, keukens en bijkeukens. Luxaflex® verticale pvc Gordijnjaloezieën zijn ook uitermate geschikt voor kamerverduistering, thuis en op kantoor.

 


 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl