Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

Japanese Design Collection

 

 

Luxaflex® creëert stijlvolle sfeer met nieuwe reeks raamdecoratie van washi-papier.

Op de Woonbeurs van 2007 introduceerde Luxaflex® Windowstyling voor het eerst de Japanese Design Collection, waarmee werd ingespeeld op de Oosterse invloeden in binnenhuistrends die steeds populairder waren geworden. De collectie raamdecoratie is gemaakt van het unieke Japans papier ‘washi’ en bestaat in Rolgordijnen, Paneelgordijnen en 250 mm Panels. Keuze genoeg dus om een stijlvolle oosterse sfeer in huis te brengen.

 

Washi – wat vertaald ‘Japans papier’ betekent – kent een eeuwenoude traditie in Japan, waar het materiaal voor verschillende toepassingen wordt gebruikt: onder meer voor de bekende kamerschermen en voor schrijfpapier. Omdat het papier kleurvast en bijzonder duurzaam is, leent het zich ook bij uitstek voor raamdecoratie.

 

De nieuwe collectie van Luxaflex® kreeg dan ook toepasselijk de naam ‘Japanese Design’ mee. Naast de Rolgordijnen en Paneelgordijnen zijn er ook gordijnjaloezieën met extra brede lamellen van 25 cm. De filtering en wering van het licht geeft een warme en natuurlijke uitstraling, waardoor een unieke lichtinval en de nodige privacy gegarandeerd is.

 

Het Japans papier is er in acht natuurlijke, vooral wittinten. Daarnaast zijn er ook zeven frisse en levendige kleuren verkrijgbaar, waaronder rood, limoen en blauw. De kleur van elk segment van het product kan apart gekozen worden, met een enorme flexibiliteit en keuze als resultaat. Voor alle productuitvoeringen zijn er twee versies in geweven houtkleurig getint papier, wat een zeer bijzondere warme oosterse sfeer uitstraalt.

 

Alle producten van de Japanese Design Collection zijn te verfraaien met baleinen in aluminium of hout, voor een bijzonder minimalistische Japanse sfeer. Op deze manier kan een ‘personal touch’ worden gegeven waardoor de bijzondere sfeer nog beter bij het interieur past.

 

Omdat dit materiaal aan beide zijden gelamineerd is, is deze oosters getinte ‘Japanese Design’ collectie ook uiterst geschikt voor badkamers.

 
     
 

rolgordijnen

Deze unieke gesegmenteerde Rolgordijnen met decoratieve horizontale baleinen hebben de look van een reeks panelen. En ze zijn uiterst geschikt voor gebruik in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of keuken.


 
 

paneelgordijnen

De strakke panelen van dit product hangen in een aluminium rail en zijn een goede keuze voor brede ramen. Paneelgordijnen zijn geschikt als raambekleding, maar ook ideaal voor het opdelen van een kamer, als roomdivider.

 


 
 

250 mm panels

Luxaflex® 250 mm Panels zijn een ideale combinatie van functionaliteit – de lamellen kunnen worden gekanteld – en een mooie minimalistische Japanse look, met standaard houten of aluminium baleinen.

 


 
 

 Met de Japanese Design Collection krijgt uw huis een oosters tintje. De collectie biedt mooie eigentijdse Rolgordijnen, Paneelgordijnen en 250 mm Panels gemaakt van een uniek materiaal: washi, wat een bijzondere look geeft.

 


 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl