Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Binnen jaloezieën
Horren
silhouette® shades
facette® shades
duette® shades
plissé shades
roman shades
horizontale jaloezie
paneelgordijnen
houten jaloezieën
rolgordijnen
gordijnjaloezieën
dakraamproducten
VT Wonen en LUXAFLEX
Japanse vorm Blinds
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

Duette® shades

 

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur die ze zacht, duurzaam en energiebesparend maakt.

De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat de warmte in de zomer buiten en in de winter binnen blijft. Duette® Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Duette® Shades van Luxaflex® - een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

 


 

 

De Luxaflex® Duette® collectie biedt u ook de 64 mm Fixé uitvoering. De 64 mm plooi is zeer geschikt voor grote raampartijen, zoals schuif-puien. Bovendien zijn alle kleuren Duette® 64 mm Fixé ook verkrijgbaar in 25 & 32 mm Fixé.

Hierdoor is het mogelijk om in één ruimte zowel een Duette® 64 mm voor de grote ramen als een 32 of 25 mm Duette® voor kleinere ramen of aan-gebouwde serres in dezelfde kleur toe te passen. Stoffen en hardware zijn in alle drie de plooi-breedtes in dezelfde kleuruitvoering te verkrijgen.

Duette® 64 mm Fixé wordt met vorm met 2 bedieningsystemen: eindloos koordbediening en het nieuwe ‘LiteRise’. Deze laatste laat zich via de onderlat bedienen en is volledig bedieningskoord vrij, m.a.w. 100% kindveilig. De 64 mm uitvoering is niet leverbaar als Top Down / Bottom Up.

 
 

Vrijhangend

Duette® Shades zijn beschikbaar in drie transparanties, voor precieze lichtinstelling en privacy, en bieden een uiterst stabiel plooienpatroon voor ramen van alle afmetingen en vormen. Bij Duette® Shades zijn er geen zichtbare trekkoorden voor een strakke look. Keuze uit een groot aantal verschillende transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen in honderden kleuren.

 


 
 

Draai- en kiepramen

Met de optie ‘zijgeleiding’ worden Duette® Shades op het raamkozijn geplaatst en op de juiste plaats gehouden, waardoor er geen licht wordt doorgelaten aan de randen. In combinatie met de beperkte omvang van het Duette® Shades systeem vormt deze optie de perfecte oplossing voor draai- en kiepramen als ook voor schuivende of draaiende deuren.

 


 
 

Dag en nacht

Duette® Shades zijn leverbaar in een unieke twee-in-één variant, met een combinatie van twee contrasterende stoffen, of zelfs een Plissé, in één gordijn voor één raam. Overdag genieten van het uitzicht met een zeer transparante, lichtfilterende stof; ’s nachts overschakelen naar een lichtdoorlatende of zelfs verduisterende Duette® stof die allebei privacy garanderen. Twee verschillende transparanties in één raam bieden eindeloze combinatiemogelijkheden.

 


 
 

Top-down en bottom-up

De veelzijdige Top Down / Bottom Up Duette® Shades van Luxaflex® bieden de mogelijkheid om gordijnen op allerlei manieren te positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven of een combinatie van beiden. Gewoon het beste van twee alternatieven: natuurlijk licht en privacy tegelijkertijd. Duette® Top Down / Bottom Up is een uitstekende keuze om de mate van inkijk perfect in te stellen voor badkamers, ramen aan de straatkant en kantoren.

 


 
 

Serre

Duette® Shades van Luxaflex® hebben een unieke honingraatstructuur en zijn geschikt voor bijna elke raamvorm. Tevens zijn ze uitstekend geschikt voor hellende ramen, zoals van een serre. Luxaflex® Duette® shades zijn beter in staat de warmte in de serre te beheersen in zowel zomer als winter. Bovendien wordt het felle zonlicht prachtig gefilterd zodat ook overdag in de serre gelezen kan worden. ’s Avonds daarentegen zorgen Duette® Shades ervoor dat het kunstlicht niet gereflecteerd wordt door het glas, wat de serre ook bij duisternis veel aangenamer maakt.

 


 
 

andere vormen

Duette® Shades van Luxaflex® zijn zacht, duurzaam en energiebesparend, ontworpen om bijna elke raamvorm te kunnen bedekken. Vraag naar uw oplossing neem dan contact op

 


 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl