Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

 

 Rolluiken

  Garagedeuren van Roma.

Roldeuren of garagedeuren die langs het plafond naar binnen schuiven. Roma heeft voor elke situatie een oplossing. Waar Roma vooral sterk in is zijn de lage inbouwdieptes. Wij kunnen al een deur plaatsen in een bovenruimte van 53 mm. Zijdelings hebben we 60 mm nodig bij het type Gecco. De Roma roldeuren zijn niet alleen mooi van buiten maar ook prachtig afgewerkt in gemoffeld aluminium aan de binnenzijde.


Wij hebben twee soorten garagedeuren bij Roma in het programma. De Roma roldeur en de Roma sectionaaldeur. De Roma roldeur heeft zéér veel mogelijkheden. Het grote voordeel van een roldeur is dat het plafond vrij blijft. Deze verhoogt de opslagcapaciteit in een garage aanzienlijk. Maximale maten zijn 5,6 mtr. breed of 5,2 mtr. hoog. Onze garagedeurleveringen voldoen aan de Europese regels. Ons advies is dan ook: veiligheid boven alles. Deze veiligheid kost geld maar spaart mensenlevens.
Onze sectionaaldeur werkt met dezelfde lamellen maar schuift dan langs het plafond. Deze deur, Gecco, kan met een bovenruimte van 53 mm werken tot een dagmaatbreedte van 3,25 mtr. en een hoogte van 2,5 mtr. Deze deur is echt UNIEK. De lamellen zijn standaard in 6 kleuren verkrijgbaar en de hele aluminium ombouw in 3 kleuren standaard. Buiten deze drie kleuren is Ral ook mogelijk en het pantser kan aan de buitenzijde van een Renolietfolie voorzien worden. Dit zijn folies die ook op kunststof kozijnen gebruikt worden. We kunnen de deur op vrijwel alle houtsoorten laten lijken.

 

Klik op de Garagedeur voor meer informatie.

Roma garagedeuren

Voordat u een keuze kunt maken voor de juiste garagedeur, zijn er een aantal zaken, die bekeken moeten worden. Belangrijk is, is de garage verwarmd. In dat geval is een sectionaaldeur de juiste keuze, daar de isolerende werking van een sectionaaldeur perfect is. De buitenzijde is bij sectionaal deuren het panelen uiterlijk. Aan de binnenzijde van de garage zijn ze zeker niet fraai te noemen en de meeste zijn voor kinderhanden ook niet vriendelijk.

Op dit punt scoren de sectionaal garagedeuren en de roldeuren van Roma perfect. Deze zijn zéér veilig, worden altijd volgens de Europese richtlijnen geleverd en zijn van perfecte kwaliteit.
Als u opzoek bent naar iets bijzonders voor uw garage dan is voor u een automatische garagedeur van Roma van aluminium de eerste keus. Het fijne lijnenspel van de Roma garagedeuren zijn verfrissend in tegenstelling tot de panelen van de gewone sectionaaldeuren. Minimale behoefte aan ruimte en de nette gekapselde techniek geven de garage zowel binnen als buiten een waardevolle uitstraling. Iedere deur wordt individueel op maat vervaardigd en past zo als gegoten in uw garage. Er zijn twee vormen met betrekking tot de deurpantser-uitvoering bij.

De ROMA Laagplafonddeur

Hier wordt het deurpantser met een loodrechte beweging over een compacte omleiding horizontaal geleidt. Voordeel: De maximale doorrijhoogte, met minimaal plaatsverlies aan het plafond.

De ROMA Roldeur

Bij de ROMA roldeur wordt het deurpantser in loodrechte beweging om een stalen as gewikkeld. In geval van een "kastkappensysteem" in een beschermde aluminiumkast. Voordelen bij de roldeur: Het garageplafond blijft vrij voor grote, veel ruimte innemende voorwerpen als een surfplank, ladders etc. of voor meerdere lampen.

Als u ruimte gebrek heeft in hoogte en breedte, is de Roma garagedeur de oplossing.

Wij kunnen met onze Gecco garagedeur werken tot 3,25 mtr. breed met een inbouwdiepte van 53 mm. Dit kan door niemand worden geevenaart.

Zijdelings hebben wij maar 60 mm nodig. Al onze deuren zijn voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Wij adviseren u over hoe het zou moeten zijn.

Alleen u bepaald hoe veilig de deur uiteindelijk gaat worden. Toch willen wij u informeren over hoe het eigenlijk zou moeten.
We maken verschil tussen het "besloten" en "openlijk" berijk. Besloten wil zeggen, er is een hek aanwezig en elke bezoeker wordt toegang verleend tot het terrein.

Openlijk wil zeggen, iedereen heeft vrije toegang tot de garagedeur.
Voor het besloten berijk is een hindernisherkenning nodig, die maximaal 40 kg. drukkracht mag uit oefenen voor de duur van 1 seconden. Dan moet de deur vrij lopen.
Voor het openlijke berijk geld het zelfde, alleen de deur moet ook nog voorzien zijn van een fotocel. Deze wordt bijna altijd vergeten. Kosten zijn de voornaamste oorzaak. In België is in 2007 nog een kind gedood door een ondeugdelijke sectionaaldeur. Elke leverancier is aansprakelijk voor de uitvoering van een garagedeur. Jammer genoeg zijn de kosten altijd weer de spelbreker.

 

Binnen blindsBuiten blindsCombi blindsBlinds

 

Shutters en Blinds voor binnen en buiten

Blinds in vele soorten en maten kleuren

en vormen

 

Shutters en Blinds voor binnen en buiten

Blinds,

die tegen een stootje kunnen

 

Shutters en Blinds voor binnen en buiten

Blinds

voor diverse oplossingen

Shutters en Blinds algemeen

Alles over Blinds

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl