Shutters & Blinds
SHUTTERS
BLINDS
Rolluiken
Terrasoverkapping
overkapping met doek
Zonwering
rolluiken
Contact

Sfeer en stijl met shutters

 

 

De Shutters van SHUTTERSenBlinds bieden een collectie handgemaakte kwaliteit shutters en -blinds van echt lindehout en Red Cedarhout met het FSC-keurmerk. Met de keuze van shutters binnen of buiten shutters van SHUTTERSenBlinds, worden deze gemaakt van meestal Red Cedarhout- of Aluminium- en steeds vaker tegenwoordig kunststof Thermolite shutters. Zodat u nog meer speel plezier krijgt om het licht zowel van binnen als van buiten te temperen of u huis nog meer sfeer te geven door met het zon licht te spelen.

Dat alles kan door de 180° graden draaiende lamellen, die zonder meer prijs met een eventuele extra split blade of mid rail in het paneel verwerkt kan worden. Kortom een zeer hoogwaardige collectie met standaard veel mogelijkheden

Voor zowel de shutters als de blinds zijn er zeer uitgebreide afwerkingsmogelijkheden. De keuze is hierbij geheel aan u. Neem dan contact op met SHUTTERSenBlinds voor meer informatie
.

 

Wat zijn de mogelijkheden met shutters?

Met houten shutters zijn alle vormen mogelijk. Waar andere raamdecoratie CQ raambekleding de speciale vorm van een raam doet verdwijnen of zelfs technisch niet is toe te passen, zijn shutters vaak juist de perfecte oplossing.

Het maakt niet uit waar u de shutters voor wilt gebruiken, wij hebben een scala aan mogelijkheden. Behalve voor raamdecoratie kunt u shutters ook gebruiken als scheidingswand bij slaapkamer, badruimtevoor of speelhoek. Als kastenwand met een dicht onderpaneel is ook heel populair. Shutters hebben meer mogelijkheden en zijn heel divers in toepasbaarbaarheid.

 

 voor meer info

                               


 

Binnen shutters

Red Cedarhout shutters

Aluminium shutters

combi shutters, hout met aluminium

    

mogelijkheden shutters

Kleuren shutters

Buiten shutters

Kunststof shutters, polymeer shutters

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

 

Terug
Uw specialist voor al u raamdecoratie Shutters en Blinds van hout tot stof
info@shuttersenblinds.nl